Toggle Nav

Guinot

Izbor engleske kraljevske porodice

Guinot Institut Paris je francuski brend vrhunskog kvaliteta koji već više od 5 decenija predstavlja sinonim za inovaciju u svetu estetike, harmoniju u svetu lepote, kao i apsolutno zadovoljstvo i potpuni kvalitet u oblastima profesionalne kozmetike, preparata i tretmana.

Kada želimo da shvatimo o kakvom se brendu radi, dovoljno je reći da Guinot Institut Paris predstavlja prvi izbor članova engleske kraljevske porodice. Svetske zvezde, poput glumaca i muzičara, takođe svoje poverenje i brigu o licu i telu prepuštaju upravo Guinotu.

Brend je prisutan u više od 70 zemalja širom sveta, a sve je počelo 1972. godine, kada je Jean-Daniel Mondin osnovao ovaj neprikosnoveni brend. Guinot-Mary Cohr Group je u potpunosti redefinisao svet kozmetike i doneo jednu novu viziju lepote i sofisticiranosti.

Iste godine kada je osnovana Guinot-Mary Cohr grupa, napravljen je i prvi eksluzivni tretman za negu i ulepšavanje lica. Hydradermie tretman je osmišljen na princupu nežne jonizacije i vrlo brzo je postao popularan u profesionalnim kozmetičkim salonima širom sveta. Na sreću, hidradermija tretman je vremenom nastavio da se usavršava i razvija, uz pomoć istraživanja koja su dolazila iz različitih svetskih gradova, poput New York-a, Torronta, Madrida, Rima, Sydney-a, kao i Hong Kong-a.

1975. godine Guinot brend doživljava internacionalno priznanje i ekspanziju. Sa novim milenijumom, brend prepoznajte i nove potrebe u svetu lepote, te kreira "Sun care that protects DNA" liniju proizvoda, koji štite kožu od neželjenih efekata sunčevih zraka. 2004. godine je takođe napravljena i prva Guinot krema sa celularnom energijom, a ista je u mogućnosti da "reprogramira" starenje ćelija kože. 2005. fokus Guinot-a prelazi na ekskluzivne tretmane tela koji pružaju efekte uklanjanja celulita, mršavljenja, kao i aktivacije, odnosno toniranja mišića. Navodi se da je "The In-Salon Slimming Revolution" kreiran na idejama efekata liposukcije, ali bez invazivnih, štetnih, te bolnih propratnih efekata.

2009. godine ovaj neprikosnoveni brend dobija sertifikat najvećeg standarda kvalitete, ISO 22716. Iste godine, Guinot odlučuje da usavrši tretmane ciljanog mršavljenja i oblikovanja tela i donosi revolucionarni New "Slimming Effect" Dual Technispa tretman. Dualna "liposukcija" radi dvostruko brže i efektivnije od svog prethodnika, a rezultati su vidljivi već nakon jednog tretmana.

2010. godine Guinot kreira noćni serum koji je razvijen na tehnologiji revitalizacije ćelija kože. "Time Logic Age" serum, kako mu i samo ime govori - radi noću, za besprekorne rezultate kože danju. Godinu dana kasnije, Guinot na tržište donosi hidradermija tretman, a isti može da se koristi kako za telo, tako i za lice. Hidradermija tretman funkcioniše na principu duple jonizacije, stoga prodire do najdubljih slojeva kože.

2012. godine brend otvara i "Guinot-Mary Corh" akademiju, a sve više estetskih terapeuta širom sveta biva zainteresovano za obuku i primenu luksuznih i profesionalnih preparata i tretmana. Iste godine, Guinot osvaja još jedan važan sertifikat, ISO 14001, a isti dokazuje da ova kompanija ne samo da kreira revoluciju u svetu estetike i nege, već i čuva okoliš, te radi po najvećim ekološkim standardima.

Prepatati i tretmani francuske profesionalne kuće Guinot u ponudi imaju linije za čišćenje kože, za ekfsolijaciju, mršavljenje, podmlađivanje i učvršćivanje siluete, hidriranje kože, depilaciju, kao i mnoge druge.