Toggle Nav

Endospheres

"Budi stvarna, izgledaj sjajno..."

Endosfera kao brend predstavlja revoluciju u svetu estetike, kao i medicinske estetike, a danas su tretmani i aparati pod ovim brendom hvaljeni širom sveta, te se rado praktikuju kako u klinikama, tako i u kozmetičkim salonima, kao i banjama.

Već više od 10 godina, Endosfera, zajedno sa Endospheres, predstavlja lidera na svetskom tržištu u oblasti estetike i estetske-medicije, a pre svega rehabilitacije. Fenix Group, italijanska kompanija, uspešno je patenrirala Compressive Microvibration tehnologiju, odnosno metodu kompresivne mikrovibracije.

Endosfera je najviše bazirana na oblasti oblikovanja tela, ali i na uklanjanja nesavršenosti lica.

Građena na neinvazivnim i bezbolnim procesima, ova estetska revolucija donosi konačno rešenje u borbi protiv celulita, masne hirovitosti, otklanjanja viška tečnosti iz organizma, te uklanjanja hroničnog bola.

Konturisanje tela, smanjenje do 2 konfekcijska broja, kao i smanjenje obima butina do 2cm su samo neke od blagodeti koje tretmani i aprati svrstani pod Endosfera brend mogu da donesu svakome od vas.

Tretmanski standard u borbi protiv celulita svakako zahteva specijalno obučene i specifikovane terapeute koji umeju da izvedu proceduru na profesionalan način, a mi vas sa ponosom obaveštavamo da su naši eksperti iz Estetskog Centra Pleasure, Sanja Stevanović i Tanja Kurčubić, prošle profesionalnu obuku kod Fenix Group i na kraju postale i generalni distrubuteri istog.

Od sada smo u mogućnosti da vam pružimo potpuno prilagođeno terapijsko iskustvo sa najnovijom tehnologijom lepote.