Toggle Nav

O nama

Ne postoji stanje kože koje se ne može popraviti.

Vođeni sopstvenim uverenjima, znanjem i načelima holističkog pristupa koži, oblikovali smo tretmane individualno skrojene prema svakom klijentu i tipologiji (stanju) kože ponaosob.

Takvu metodologiju rada prepoznali smo u dve vodeće svetske kuće u nezi kože - Biologique Recherche sa svojim čistim, koncentrovanim i naprednim formulama, i Guinot čija istraživanja stalno pomiču granice delotvornosti novim proizvodima, tretmanskim tehnikama i metodama.

Kontinuirana edukacija nas i naših saradnika omogućila je da se izdvojimo na tržištu inovativnim autorskim protokolima usko specijalizovanim za oporavak i negu najtežih oblika problematične kože, te prevencije, regeneracije i usporavanja procesa starenja.

Verujemo da jedino potpuna sinergija dobro osmišljenih i proverenih protokola, dobro obučenog i motivisanog tima, sofisticiranih proizvoda i tehnološko inovativnih uređaja omogućava ostvarenje vrhunskih rezultata i potpuno zadovoljstvo klijenata.

Prepustite se i vi potpunom zadovoljstvu , estetskom hedonizmu i stručnosti našeg tima. Izdvojite vreme za svoje zadovoljstvo. Vi to zaslužujete!

Dobrodošli u Estetski Centar Pleasure!