Toggle Nav

BR MC110 tretman

Biologique Recherche MC110 efektivno smanjuje sve vidljive i okom nevidljive neravnine na koži, a ista momentalno deluje čistije, zategnutije, kao i svežije. Pored toga, MC110 otklanja i vidljivost bora i finih linija, dodatno ističući oval lica.
Ovaj tretman je namenjen za sve koji imaju problema sa smanjenim tonusom kože lica, kao i za osobe koje imaju puniju kožu.

MC booster najinovativniji tretman je u stanju da se izbori sa problemima čak i najumornije kože. Ovaj intenzivan Biologique Recherche tretman efikasno obnavlja i popravlja konture kože lica, kao i volumen.
Idealan je za sve one koji imaju puniju kožu lica, a počeli su da primećuju opuštanje, koje neminovno čini da delujemo starije i umornije nego što ustvari jesmo.

MC110 je kreiran nakon dugogodišnjeg, odnosno višedecenijskog proučavanja baš svakog sastojka koji se koristi tokom samog tretmana. Biologique Recherche je želeo da izvuče maksimum iz snage antioksidansa, kao i mlečne kiseline i ekstrakta čička.

Učinkovitost MC110 je toliko velika, da se može uočiti i tokom trajanja samog tretmana. Vidljivost promena na jednoj strani lica na kojoj je tretman već odrađen je očigledna, što dodatno govori o MC100 booster efikasnosti.

Poznati “plumping” efekat koji voli svako ko želi da spreči prevremeno starenje kože lica će biti oduševljen da čuje kako MC110 losion vibracionim pokretima dopire čak do najdubljih vlakana, odnosno slojeva epiderma. BR MC110 se primenjuje kako na koži lica, tako i na koži vrata i dekoltea.

Kako se izvodi MC110 tretman?

MC 110 losion nanosimo na kožu pokretima koji podsećaju na valjkanje, kao i glađenje kože. Sa ovakvim pristupom, aktivni i visoko koncentrovani sastojci iz losiona dopiru do najdubljih slojeva epiderma, kako bi mogli efektivno da deluju na određene potrebe, odnosno probleme sa kožom.

Nakon tretmana, koža je vidno zaglađena i pročišćenja, a epiderm obnovljen, te sa ojačanom barijernom funkcijom.