Toggle Nav

Vivant maska za lice

Idealno rešenje seboroične i problematične kože

Uz pomoć jonizacije, Vivant maska predstavlja idealan izbor za seboreičnu kožu.
Normalizacija lučenja sebuma koja za rezultat donosi zdrav i matiran izgled kože. Koža dobija željeni tonus, a ten blistavost i svežinu. Zamenjuje efikasne tretmane lepote poput upotrebe retinola, hemijskog i dubinskog pilinga, te dermoabrazije, a ujedno i vrši sve navedene funkcije.

Dame širom sveta se svakodnevno bore sa regulisanjem sebuma kože, a uglavnom nemaju informaciju da je za takva stanja najbolje izabrati odgovarajuću masku za lice. Biologique Recherche Vivant maska za lice pored toga što reguliše izlučivanje sebuma na koži lica, pruža ravnomerniji ten i pročišćava i smanjuje pore.

Biologique Recherche Vivant maska se može koristiti svaki dan. Za najbolje rezultate, masku je potrebno nanositi na lice svakodnevno.

Prvi i najvažniji korak kod svih Biologique Recherche tretmana predstavlja dovođenje epiderma u stanje balansa - upotreba mleka za čišćenje, a potom revolucionarnog losiona p50.

Masque Vivant Vam zagarantovano pruža:

  • 100% ujednačen tonus kože, bez vidljivih nepravilnosti;
  • pročišćene, skupljene pore;
  • zategnutu i blistavu mladalačku kožu koja pruža svež izgled;
  • kontrolisano izlučivanje sebuma, za sveopšte poboljšanje samog tonusa kože;
  • epidermalne funkcije bivaju stimulisane, što neminovno dovodi do kompletne revitalizacije kože, čak i do najdubljih slojeva;

Aktivni sastojci BR Masque Vivant zagarantovano uravnotežuju kožu. Idealan odabir i za osobe koje su sklone aknama. Pogodno i za predeo vrata i dekoltea.