Toggle Nav

Lift C.V.S

Lift CVS tretman je namenjeno osobama sa normalanim tipom kože lica i tela, ali i onima koje se bore sa seboroičnim dermatitisom. Biologique Recherche Lift C.V.S je izuzetno efikasan i kod tretiranja hiperpigmentacijskih mrlja.

Biologique Recherche LIFT C.V.S tretman lica

Tretman lica koji donosi spektakularne rezultate - Lift CVS tretman lica je sveobuhvatan tretman koji obuhvata ručni lifting i mehanički piling. Uz to, obavezna je i takozvana “infuzija” u serumu, koja neminovno donosi maksimalan lifting mišića i kože lica.

Poznati svetski saloni lepote su dobro upoznati sa metodom poznatom i kao tehnika “žake”, koja ima mogućnost da preoblikuje strukturu lica. Vibracijski pokreti, koji podsećaju na štipkanje, dopiru do vezivnog tkiva koje je odgovorno za strukturu, odnosno tonus lica i kože.

BR Lift CVS vraća mladalački volumen lica, a to se postiže uz aktivne sastojake sa visokom koncentracijom. Rezultat je uvek besprekorna koža.

Zatezanje - Lift tretman celog tela

Kada naš epiderm nije u balansu, telo više nije u stanju da se oslobodi toksina, stoga dolazi do različitih zdavstvenih problema, pre svega kožnih problema. Čišćenje epiderma, uz koje se odstranjuju toksini predstavlja ključni korak ka postizanju zdravog i lepog tela, pre svega kože.

Koža, kao naš najveći organ, povremeno zahteva ponovno uspostavljanje zdrave funkcije epiderma.

Lift CVS celog tela rezultira unapređenom kvalitetu kože, kao i jačanju njene funkcije. Koža tela ima manje lojnih žlezda nego koža lica, stoga je više sklona dehidrataciji. Dalke, potrebni su joj tretmani sa više efikasnosti.

Ćelijska regeneracija se takođe usporava starenjem, stoga je Lift CSV savršen za svakoga ko želi da “vrati vreme unazad”.

Biologique Recherche Lift C.V.S tretman može se primeniti i kao tretman celog tela. Donosi rezultate detoksikacije, glatku i ujednačenu kožu, jačanje kožne barijere, ćelijske regeneracije, lifting i oblikovanje, kao i osećaj lagodnosti u čitavom telu.