Toggle Nav

Hidradermija

Omiljeni tretman “večno mladih” poznatih filmskih I muzičkih zvezda ali I ličnosti poput engleske kraljice Elizabete u čiju čast je otvoren I kraljevski Guinot salon u centru Londona.

Zbog ovakve reputacije, hidradermija već godinama je proglašena za najbolji svetski tretman u konkurenciji brojnih brendova.

Pre 35 godina, naučnici francuskog instituta Guinot su dizajnirali tretman hidradermije koji koristi pozitivno dejstvo galvanske visoko frekventne struje I aktivnih sastojaka inkorporiranih u gelove, a sve u cilju postizanja željenih rezultata.

Tokom tretmana nema parenja I zagrevanja lica. U toku tretmana se primenjuju preparati koji sadrže 56 aktivnih supstanci uzetih iz biljaka, inkorporirani u gelove, u cilju postizanja sjajnih rezultata.

U zavisnosti od tipa I stanja kože, određuje se kombinacija gelova, čiji se aktivni sastojci procesom jonoforeze unose u dublje slojeve kože omogućavajući dubinsko čišćenje, vlaženje, regeneraciju I revitalizaciju kože.

Visoko frekventna struja uz dodatak oksigene emulzije omogućava snabdevanje kože kiseonikom, poboljšanje cirkulacije I dezinfekciju.

Korak masaže Modelantom je korak kojim dodatno delujemo opuštajuće na čitavu muskulaturu. Od posebnog značaja je nanošenje nekoliko vrsta maski koje se biraju u zavisnosti od potreba I stanja kože.

Hidradermija kao potpuno individualan tretman daje trenutno vidljive rezultate koji su osnova za odgovarajuću kućnu negu.

Starenje kože je pruzrokovano smanjenjem debljine epiderma I potkožnih elastičnih vlakana. Ali starenje kože se ubrzava stalnom dehidratacijom kože usled dejstva spoljašnjih agresivnih faktora ako što su Sunce, toplota, vetar I hladnoća. Hidrantni kućni proizvodi hidriraju površinske slojeve kože ali je posle 30-te teže naći kremu koja će dati stalni osećaj komfora, hidriranosti I elastičnosti. Koži je potrebno nešto više.