Toggle Nav

Endospheres

Endospheres je zasnovana na principu kompresivne mikrovibracije, a danas predstavlja jedan od najpoželjnijih tretmana širom sveta. Endospheres Therapy se izvodi aparatom koji se sastoji iz cilindra u koji je ugrađeno 55 kuglica ili sfera, napravljenih od hipoalergenog silikona ili gela. Vibracije niske frekvencije regenerišu tkivo pulsiranim i ritmičkim delovanjem.

Mikrovibracije se prenose na tkivo u smeru rotacije i odgovarajućim pritiskom.

Endospheres je prvobitno kreiran za tretiranje hroničnog limfoedema (nagomilavanje limfe i oticanje pojedinih delova tela).

Frekvencija, pritisak i vreme tretmana = intenzitet tretmana (prilagodljivo kliničkim stanjima i potrebama svake osobe).

Najpoznatiji istraživački centri i medicinsko-fakultetski centri u Italiji sproveli su posmatranja i tvrde da Ensospheres donosi neoprikosnovene rezultate. Endospheres predstavlja jednu potpuno novu eru u tretmanima estetske i rehabilitacione patologije. Neki od poznatih istraživačkih centara i medicinsko-fakultetskih centara koji su se bavili učinkom Endospheres terapije su odeljenje fizioterapije - "Chieti", "Institut za Naprednu Biomedicinsku Tehnologiju", "Accademia Italiana della Bellezza", "G, d'Annuzio University", i mnogi drugi.

Endosfera tretman je pouzdan instrument i smatra se jednim od najefikasnijih tretmana u lečenju celulita i rešavanju problema opuštene kože.

Klinički dokazano oblikovanje tela, uz smanjenje do čak 2 konfekcijska broja.

Endospheres Therapry, kao i kompresivna mikrovibracija, razvijeni su od strane Fenix Group, međunarodno poznate i priznate italijanske kompanije. Fenix Group neminovno predstavlja lidera u oblasti estetske i medicinsko-estetske opreme.

Endospheres se može opisati i kao "vaskularna gimnastika na telu" koja se izvodi kombinacijom vibracije i pritiska.

Rezultati koje donosi su:

  • otklanjanje „pomorandžine kore“, odnosno panikulopatije,
  • toniranje mišića,
  • smanjenje masnih naslaga,
  • otklanjanje različitih nesavršenosti lica,
  • razbijanje potkožnih masnih naslaga uz primenu pritiska.

Pored toga, Endospheres garantuje i reaktivaciju cirkulacije krvi, ishranu kože i snabdevanje ćelija kiseonikom, što rezultira izuzetnom glatkoćom kože.

Smanjen obim butina do 2cm.

Nakon 12 seansi Endospheres terapijom, zagarantovani su sledeći rezultati:

  1. Otklanjanje bola i nelagodnosti u telu. Endospheres poboljšava metabolizam, a samim tim i pomaže u otklanjanju nakupljenih toksičnih materija u telu. Poboljšana oksigenacija tela koju pruža Endospheres smanjuje zapaljenske procese.
  2. Rešavanje nakupljanja tečnosti, odnosno viška vode u telu. Tretman pospešuje limfnu drenažu tkiva, a samim tim rešava problem oteklih i umornih nogu.
  3. Poboljšana mikro-cirkulacija. Na svim tretiranim oblastima.
  4. Konturisanje tela. Vidljivi rezultati reoblikovanja.
  5. Bolji tonus mišića. Tretman vibracijama vraća snažan tonus mišića, stimulišući propioceptore mišića i zglobova.

Tretman je bezbolan, neinvazivan i bezbedan, a pored toga deluje prijatno i opuštajuće. Endospheres efikasno i uspešno rešava probleme opstiopacije (usporenu i otežanu probavu). Endospheres stimuliše tkivo, stoga poboljšava i prirodno obnavljanje kolagena, kao i elastina.

Fokus u oblasti primene Endospheres su najčešće butine, kukovi, gluteus, kolena, stomak i ruke.

Jedan od najefikasnijih tretmana za ciljano i željeno oblikovanje tela ima 97,8% zadovoljnijih klijenata – budite jedna od njih!

Endosfera tretman - pre i posle

Endosfera tretman pre i posle 15
Endosfera tretman pre i posle 14
Endosfera tretman pre i posle 13
Endosfera tretman pre i posle 12
Endosfera tretman pre i posle 11
Endosfera tretman pre i posle 10
Endosfera tretman pre i posle 9
Endosfera tretman pre i posle 8
Endosfera tretman pre i posle 7
Endosfera tretman pre i posle 6
Endosfera tretman pre i posle 5
Endosfera tretman pre i posle 4
Endosfera tretman pre i posle 13
Endosfera tretman pre i posle 2
Endosfera tretman pre i posle 1