Toggle Nav

Često postavljana pitanja i odgovori

Na ovoj stranici se nalazi spisak najčešće postavljanih pitanja i odgovora (FAQ). Ukoliko ne nađete odgovor koji ste tražili, možete nas kontaktirati putem forme ili direktnim poyivom na broj +381 60 6067976.

Da li na konsultacijama odmah uradite i tretman? Ako ne, koliko se čeka na tretman?

Konsultacije su nezavisne od tretmana. Na konsultacijama utvrđujemo stanje Vaše kože i predstavljamo naš protokol nege. Ako ste saglasni sa tim, zakazujemo tretman (u narednih par meseci). Nakon početnog tretmana, svaki sledeći se zakazuje brže.

Koji tretman preporučujete za problematičnu kožu, sklonu bubuljicama i mitiserima?

Mnogo faktora utiče na vrstu tretmana kojim ćemo započeti negu... zato i zakazujemo konsultacije na kojim određujemo personalizovani protokol nege.

Posle koliko tretmana se u proseku vidi napredak kada je u pitanju koža sklona aknama?

Napredak se vidi već posle prvog tretmana. U zavisnosti od stanja kože, može varirati. Ako je koža problematična, može biti sporije - ali se svakako napredak vidi odmah posle prvog tretmana.

Imam dve bubuljice koje se mesecima "ne pomeraju". Šta mislite da može da bude?

Po tome kako opisujete problem, najverovatnije da je hormonskog porekla, ali da bismo bili sigurni šta je u pitanju, najbolje bi bilo da dođete na konsultacije.

Koliko često treba dolaziti na tretmane kod vas?

Tretmani se rade u zavisnosti od stanja kože. U početku jednom mesečno dok se koža ne stabilizuje i dovede u jedno stabilno i izbalansirano stanje, a kasnije na 2-3 meseca. Obavezno je nakon tretmana korišćenje preporučene kućne nege.

Recite mi više o Endosfera tretmanu

Endosfera terapija je jedinstvena po načinu kako ubrzava metabolizam, pokreće i eliminiše zadržavanje tečnosti. Naravno, posebna je po načinu kako zateže kožu i preoblikuje telo. To je tretman kojim ne možete izgubiti 5-10kg, ali je veoma efikasan način da potpuno preoblikujete telo, zategnete kožu, podignete gluteus... Da biste se uverili, možete zakazati termin.

Zašto je korisna hidradermija?

Hidradermija je tretman koji dubinski hidrira kožu i tretman kojim Vas uvodimo u dalji protokol nege. Jedinstvena je po načinu na koji dubinski hidrira. U toku tretmana se koriste preparati koji sadrže 56 aktivnih supstanci uzetih iz biljaka, inkorpopriranih u gelove, tako da nikada nije zabeležena neka vrsta reakcije.

Da li muškarci dolaze kod vas u centar?

Naravno da dolaze. Svest o muškoj negi je sve rasprostranjenija kod nas, i raduje nas da vidimo kako se to razvija.

Koji tretman radite za rozaceu?

Svima koji imaju tegobe sa Rosaceom od srca predlažemo tretman Toleskin koji je dao fenomenalne rezultate i namenjen je za osetljivu kožu, a posebno za lečenje stanja Rozacee.

Kako doći do tretmana kod vas?

Mi smo tu za sve Vaše probleme, ali i da održimo nivo kvaliteta i posvećenosti svakome ko dođe kod nas. Ostaje da zakažete i budete strpljivi.