U 21. veku više ne moramo da trošimo mesece na vežbanje i dijete kako bismo promenili izgled i oblik našeg tela. Savremena žena često i nema dovoljno vremena da se posveti svome izgledu u obimu u kojem bi želela. Na sreću, danas postoje profesionalni aparati za oblikovanje tela, koji su u stanju da uklone celulit, poboljšaju tonus mišića, reše nas viška tečnosti iz organizma, pa čak i da smanje koji konfekcijski broj te oblikuju određene delove tela na načine na koje mi želimo.

Ipak, važno je znati kako takav tip aparata funkcioniše, odnosno na kojim principima radi, kako bismo uspeli da odaberemo samo ono najbolje za sebe. Upoznajte se sa radom aparata za oblikovanje tela kako biste odabrale tretmane koji donose stvarne rezultate.

Kod aparata za oblikovanje tela, poželjno je da se uvek fokusirate na one koji su napravljeni na najsavremenijim tehnološkim dostignućima u sferi estetike i estetske-medicine. Jedan od takvih aparata je svakako i Endospheres Therapy, zasnovan na principu kompresivne mikrovibracije. Danas predstavlja jedan od najpoželjnijih tretmana širom sveta, a se izvodi uz pomoć aparata sa cilindrom koji pulsira oko svoje ose. Sa 55 ugrađenih sfera napravljenih od hipoalergenog gela ili silikona i uz nisku frekvenciju, stvara pulsiranu i ritmičku akciju na tkivo.

Neki drugi aparati za oblikovanje tela funkcionišu na principima magnetnog polja, kao i rotirajućim valjcima i vakum sondama. Iako je 4D tehnologija takvih aparata za oblikovanje tela efikasna u tretiranju celulita i otklanjanja tečnosti iz organizma, nekada je potrebno uraditi i do 20 tretmana za vidljive rezultate, a iste često i ponavljati. Kod Endospheres Therapy, to nije slučaj.

Lipomasaža takođe može pomoći, ali i ona zahteva više tretmana za neke vidljivije i trajnije rezultate. Pored toga, deluje na samo neke od problema koje susrećemo kada želimo da oblikujemo telo. U 21. veku, želimo kompletnu uslugu i rezultate sa samo jednim aparatom.

Endospheres Therapy utiče na uklanjanje celulita, toniranje mišića, smanjenje masnih naslaga, različitih nesavršenosti lica, te razbijanje potkožnih masnih naslaga uz primenu pritiska. Ovaj aparat garantuje i reaktivaciju cirkulacije krvi, nahranjenost kože, te snabdevanje ćelija kiseonikom, što rezultira izuzetnom glatkoćom kože. Potpuno zadovoljstvo se očekuje već nakon 12 završenih seansi, a rezultati su vidljivi već nakon prvog tretmana.

Kada odemo na tretman oblikovanja tela, mi takođe želimo da isti bude prijatan i opuštajuć, što nije slučaj sa primenom svih aparata za oblikovanje tela. Endospheres Therapy pored već navedenih dobrobiti, takođe otklanja i bol i nelagodnost u telu. Poboljšava metabolizam, te smanjuje sve zapaljenske procese u telu. Samim tim, dolazimo do zaključka da ovaj aparat ne samo da ulepšava telo, već ga čini i zdravijim i otpornijim na štetne vanjske uticaje.

Na primer, Cellu 6 Integral uglavnom neće dati željene rezultate kod osoba kod kojih stanje nije izraženo "loše". Ako želite da ispravite čak i najmanje nesavršenosti na svome licu i telu, uvek odaberite Endospheres Therapy, jer on deluje i na mikro nivoima. Ciljana terapija donosi baš onakve rezultate kakvima stremite, a 97,8% zadovoljnijih klijenata to i potvrđuje.